Samarbejdspartnere

SLIP Festival samarbejder med professionelle, der bruger kreativiteten fra skatemiljøet til at være sunde, skabende rollemodeller for unge

Under festivalen i 2019 byggede FSR Beton en rampe på Frederiksø i Svendborg. I juli 2020 bygger de igen. Unge kan deltage i byggeprocessen og få et grundlæggende kendskab til håndværket bag bygning af betonramper, så de kan eksperimentere videre på egen hånd.

Folkene bag FSR Beton er selv skatere og kan derfor løbende tilpasse og forbedre designet af de skateparker, de bygger. Det er en fordel selv i de store projekter, FSR bygger til hverdag, som for eksempel Aarhus’ nye skatepark på Læssøesgade Skole.

Banzi Skateboards kommer igen i 2020 med sin workshop, hvor 20 børn inviteres til gratis at udsmykke et skateboard, som Sebastian “Banzi” Engman har lavet i hånden i sit værksted i Aarhus. Han presser og limer lagene sammen med en hjemmelavet presse og skærer brædderne ud i de former, hans kunder ønsker.

Keld Aabjørn byggede en trærampe under SLIP Festival i 2019, i 2020 bygger han videre. Til hverdag bygger han også skateparker og har blandt andet lavet den nye indendørs træpark i Tórshavn på Færøerne. Når han ikke gør det, så arrangerer han den professionelle skateboardkonkurrence Cph Open.

Thomas Larsen fra Svendborg Trykværksted laver miljøvenlige muleposer og t-shirts til festivalen i 2020. Han trykker giftfrit og laver alting i hånden på sit værksted i Svendborg. I 2019 lavede Svendborg Trykværksted et samarbejde med Vans, hvor de trykte t-shirts under festivalen, som blev delt gratis ud til børn.

Alle billederne på hjemmesiden er taget af fotografen Asbjørn Sand. Flere af billederne er udgivet i fotobogen SLIP, som man kan se mere om og købe her.

Festivalens grafiske design og tryk er udviklet med grafikeren Jacob Birch fra Spine Studio.

SLIP Festival ville ikke kunne lade sig gøre uden et tæt samarbejde med Svendborg Kommune der stiller Rundbuehallen gratis til rådighed i 2020 ligesom de gjorde i 2019.